Opinie
Pracownia Protezowania Słuchu

Data
2022-05-26
Imię i nazwisko
Beata
Moja Mama, Regina Heigelmann jest pod ogromnym wrażeniem usług jakie Państwo oferujecie. Towarzyszyłam Mamie w "spontanicznym" terminie, podczas którego bardzo mila Pani profesjonalnie i w nienachalny sposób, z dużą cierpliwością przedstawiła nam ofertę. Milo nam słyszeć relacje Mamy po każdej wizycie i wiedzieć, ze Mama jest w dobrych rękach. Dziękujemy
Data
2022-03-20
Imię i nazwisko
Mieczysław Piekarski
Fono Medica to firma godna polecenia. Pomoc i profesjonalizm Pani Iwony Król zasługuje na najwyższe słowa uznania. Gorąco polecam !!!
Data
2022-03-07
Imię i nazwisko
Anna Walachowska
Bardzo polecam firmę Fono Medica p. Iwony Król oraz całej wspaniałej i profesjonalnej załogi. Jesteśmy klientami ponad 20 lat i od zawsze jesteśmy zadowoleni z indywidualnego podejścia do klienta/pacjenta oraz fachowego doboru niejednego aparatu słuchowego.Pracownicy są bardzo mili i zawsze służą pomocą i radą. Polecam!
Data
2022-02-28
Imię i nazwisko
Mirosława
Polecam,bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Data
2022-02-25
Imię i nazwisko
Roman Perek
Kiedyś miałem robiony aparat gdzieś indziej i od 4 lat nie potrafili go poprawnie ustawić. Potem trafiłem tutaj i za pierwszym razem pani doktor zrobiła badanie i bardzo dobrze ustawiła aparat. Bardzo miła obsługa a pani doktor wszystko dokładnie i zrozumiale tłumaczy. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam. 100% zadowolenia
Data
2022-02-10
Imię i nazwisko
Barbara Kozierska
Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta. Panie z gabinetu wszystko cierpliwie tłumaczą i z uwagą wsłuchują się w potrzeby klientów. Na każdej wizycie czułam się komfortowo, natomiast dobrane do mojej wady aparaty spełniają wszelkie oczekiwania. Gorąco polecam usługi Fono Medica!
Data
2021-10-03
Imię i nazwisko
Wojciech Sobczak
Dziękuję za badanie przez panią Agatę oraz za miły i relaksujący ton głosu życzę przyjemności w pracy i życiu.
Data
2021-08-09
Imię i nazwisko
Krzysztof Lewandowski
Polecam gabinet. Fachowa obsługa. Pomoc w każdej sytuacji.
Data
2021-07-14
Imię i nazwisko
Władysław Nowicki
Profesjonalna i miła obsługa, wracam od 11 lat. Polecam.
Data
2021-07-07
Imię i nazwisko
Maria Cieślińska
Profesjonalna obsługa klienta, bardzo polecam korzystanie z tej firmy,obsługa miła i przyjazna, pozdrawiam i bardzo dziękuje
Data
2021-06-20
Imię i nazwisko
Patryk Pietraszak
Bardzo profesjonalna obsługa, szczególnie prowadząca firmę pani Iwona Król. Pierwsze aparaty słuchowe kupiłem wtedy u Was i poznawałem świat dźwięków :)
Data
2021-06-07
Imię i nazwisko
Magdalena Jaworska
Po wielu latach odkrywam dźwięki ,których dawno nie słyszałam .Polecam każdemu kto ma problem ze słuchem.Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Pani Iwona super fachowiec.Aparaty znakomite .♥️
Data
2021-05-01
Imię i nazwisko
Marianna Kochańska
Mam głęboki niedosłuch, obecnie liczę 82 lata. Korzystam z firmy Fono Medica Iwona Król od ponad 15 lat. Mam bardzo dobrze dobrane aparaty słuchowe, to mi daje komfort komunikacji ze światem zewnętrznym. Doradztwo w sprawie aparatów słuchowych, bo wciąż pojawiają się nowe modele, jest fachowe. Obsługa, ustawianie, regulacja aparatów jest bardzo dobra, profesjonalna, na wysokim poziomie.
Data
2021-04-30
Imię i nazwisko
Kazimiera Bąk
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc. Polecam.
Data
2021-04-28
Imię i nazwisko
Zdzisław Michalak
Wiedza , fachowość , wspaniała obsługa - POLECAM!
Data
2021-04-22
Imię i nazwisko
Anna Paruszewska- Czajkowska
BARDZO, BARDZO polecam. Powody? - PROFESJONALIZM!, PRZESYMPATYCZNE i CIERPLIWE podejście do klientów (np. pełna informacja nt. spraw związanych z aparatami...), SZYBKA POMOC w razie problemów z aparatami ( np. przez telefon z odległego miasta), duży wybór... Reasumując: P. Iwonie Król wraz ze wszystkimi pracownikami życzę pomyślności w jeszcze (MAM TAKĄ NADZIEJĘ!) długoletniej działalności :)
Data
2021-04-09
Imię i nazwisko
Jan Kaliski
Jestem zadowolony profesjonalna obsługa polecam. W skali od jeden do pięciu punktów 5
Data
2021-03-19
Imię i nazwisko
Aleksandra Grześkiewicz
Profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta. Polecam serdecznie :)
Data
2021-03-15
Imię i nazwisko
Stanisław Poczta
Miła obsługa bardzo dobrych fachowców. Gorąco polecam!!!
Data
2021-03-06
Imię i nazwisko
Jerzy Kujawski
Bardzo miła i fachowa obsługa, dobre doradctwo. Firma godna zaufania i polecenia.
Data
2021-03-02
Imię i nazwisko
Ewelina Skibińska
Polecam usługi pracowni Fono Medica. Bardzo dziękuję za profesjonalnie dobrane aparaty słuchowe oraz wkład siły i energii w przekonanie mojego taty, iż naprawdę ich potrzebuje.
Data
2021-03-01
Imię i nazwisko
Agnieszka Ziętek
Bardzo polecam Fono- Medica. Profesjonalne i odpowiednie podejście do dziecka. Aparaty słuchowe fachowo zostały dobrane, duża pomoc przy załatwieniu dokumentów. Miła i przyjemna atmosfera. Szczerze polecam!
Data
2021-02-15
Imię i nazwisko
Agata Prusak
Korzystam od 15 lat. Profesjonalna i miła obsługa.Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pani Iwona. Dzięki Wam normalnie funkcjonuję w środowisku.
Data
2021-02-12
Imię i nazwisko
Jacek Nowaczyk
Korzystam z Państwa usług już 9 lat.Jestem bardzo zadowolony z obsługi.Profesjonalizm,fachowość i indywidualne podejście to pacjenta.Bardzo dziękuję Pani Iwonie Król za cierpliwość i niezwykle ciepłe podejście do pacjenta.
Data
2021-01-31
Imię i nazwisko
Krystyna Różak
Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług.
Data
2021-01-28
Imię i nazwisko
`Małgorzata Rozrażewska
Jestem bardzo zadowolana z tej placówki. Obsługa jest bardzo miła, kompetentna , życzliwa i punktualna. W ciagu trzech miesiecy byłam tam trzykrotnie i ciagle było tak samo:) co mnie po doswiadczeniach z NFZ lub innymi (nawet prywatnymi gabinetami) bardzo zdziwiło. Czyli jednak można?:) Pozdrawiam Małgorzata Rozrażewska w imieniu Mamy Franciszki Koniecznej. Szkoda tylko, że schody sa dla starszych ludzi pewnym utrudnieniem
Data
2021-01-04
Imię i nazwisko
Eugeniusz Zachaś
Od lat jestem klientem firmy i jestem bardzo zadowolony z rzetelnej, profesjonalnej obsługi oraz z bardzo dobrego aparatu. Polecam.
Data
2020-12-08
Imię i nazwisko
Antoni Kasprzyk, szczęśliwy 80latek
Mogę polecić z czystym sumieniem. Już po raz drugi korzystam z aparatu tej Protezowni i poraz drugi jestem zadowolony. Pierwszy aparat służył mi przez długie lata. Kilka miesięcy temu kupiłem drugi aparat, z ktorego najbardziej żona jest zadowolona mówiąc, że obecnie słuch mam dwudziestolatka czym przyprawia mnie o zdrowy uśmiech każdego dnia. Jestem tym szczęśliwcem, że w tych uciążliwych Covid(owych) czasach jestem pod dobra opieką żony i gnieźnieńskiej Pracowni Fono Medica-którą serdecznie pozdrawiam. Dziękuję Państwu za dobre doradztwo które mi służy.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Maciej Kuzminski
Polecam wszystkim Wiedza, fachowość, profesjonalizm. Mam od nich dwa najlepsze aparaty słuchowe jakie mógłbym sobie wymarzyć
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Anna Baranowska
Zachęcam wszystkich którzy mają niedosłuch aby korzystali z firmy fono Medica. Ja korzystam z usług od samego początku. Ponad 20 lat .Niedosłuch mam od urodzenia. Zawsze jesteśm miło obsłużona. Pracownicy są bardzo mili i zawsze służą pomocą i radą. Jestem bardzo zadowolona.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Sonia Bogajewska
Bardzo dobra firma i miła obsługa dobrze badają słuch
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Michalina Nowak
Polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Julita Galuba
Z całego serducha polecam firmę Fono-Medica. Sympatyczna załoga z obszerną wiedzą, służąca pomocą i profesjonalizmem. Indywidualne podejście do każdego pacjenta.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Kasia Wawer
Profesjonalna obsługa.Polecam sympatyczną i miłą Pani Iwonę Król
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Mariusz Wilczek
Świetna profesjonalna obsługa, miły personel. Polecam
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Aleksandra Sosnowicz
Pełen profesjonalizm. Tak sympatycznej i cierpliwej obslugi nie spotkałam w innych gabinetach..Polecam z czystym sercem.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Agnieszka Pichlacz-Wilkowska
Bardzo polecam Fono- Medica, p.Iwony Król , bardzo profesjonalne podejście do klientów także ze strony pracowników, profesjonalizm a przede wszystkim indywidualne podejście do każdego z osobna. Ostatnio zakupiłam dwa aparaty słuchowe, fachowo zostały dobrane , duża pomoc przy załatwieniu ze strony papierkowej, także po zakupie jakie kolwiek pytania czy problemy szybko zostają rozwiązywane. Dobór aparatów bardzo trafiony. Tak więc bardzo polecam ta firmę wraz z profesjonalną załogą.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Weronika Pastucha
Bardzo polecam panią Iwonkę. Indywidualne podejście, pełen profesjonalizm w stosunku do klienta. Miła obsługa, serdecznie polecam!
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Szymon Kusy
Świetna profesjonalna obsługa, dostałem od nich najlepszy aparat słuchowy w życiu, przemiła obsługa, serdecznie polecam
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Joanna Sulej-Chojnacka
Gabinet godny polecenia. Od kilku lat jesteśmy klientami/pacjentami i nie wyobrażam sobie innego miejsca. Profesjonalna i miła obsługa, zawsze gotowa do pomocy, w każdej kwestii i chwili. Ogromna wiedza i duże doswiadczenie personelu. Główny priorytet to zadowolony pacjent i nie ważne czy ma 5 czy 80 lat, każdy traktowany jest poważnie.
Data
2020-11-26
Imię i nazwisko
Joanna Sulej-Chojnacka
Gabinet godny polecenia. Od kilku lat jesteśmy klientami/pacjentami i nie wyobrażam sobie innego miejsca. Profesjonalna i miła obsługa, zawsze gotowa do pomocy, w każdej kwestii i chwili. Ogromna wiedza i duże doswiadczenie personelu. Główny priorytet to zadowolony pacjent i nie ważne czy ma 5 czy 80 lat, każdy traktowany jest poważnie.
Data
2020-09-21
Imię i nazwisko
Piotr Paweł
Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta, oraz duży wybór aparatów słuchowych , polecam każdemu.
Data
2020-09-21
Imię i nazwisko
Daniel Curul
Polecam! Profesionalnie na każdym kroku. Duża wiedza pracowników połączone z fachową obsługą i miłym podejściem do klientów. Czyste i schludne gabinety oraz ww obsługa tworzą miłą atmosferę. Warto też zwrócić uwagę na spory wybór asortymentu.
Data
2020-04-26
Imię i nazwisko
Aneta Kuzminska
Polecam wszystkim . Wiedza , fachowość , wspaniała obsługa - mój mąż ma najlepsze aparaty słuchowe - dziękujemy
Data
2020-02-04
Imię i nazwisko
Piotr Przybysz
Polecam tą firmę, bardzo duży wybór aparatów słuchowych oraz profesjonalna obsługa klienta.
Data
2019-09-03
Imię i nazwisko
Katarzyna Bajska
Czasami słyszysz, ale nie wszystko rozumiesz... Od dziś Dariusz Lis rozumie
Data
2019-09-03
Imię i nazwisko
Magdalena Katulska
Wspaniali ludzie i fachowcy
Data
2019-09-03
Imię i nazwisko
Barbara Ploch
Jeśli macie problemy ze słuchem to polecam Fono - Medica. Pod opieką Pani doktor jest moja mama. Polecam
Data
2019-04-13
Imię i nazwisko
Piotr Przybysz
Jeden z najlepszych zakładów protetycznych
Data
2017-12-07
Imię i nazwisko
Agnieszka Urbaniak
Pracują tam ludzie ,którzy zawsze ci pomogą z uśmiechem.
Data
2017-12-01
Imię i nazwisko
Halina Chrzan
Miła obsługa i profesjonalne usługi. Pozdrawiam
Data
2017-11-29
Imię i nazwisko
Stanisław Chudzicki
Miła i przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa, światowy poziom!
Data
2017-11-29
Imię i nazwisko
Jacek Kolasiński
Profesjonalna, miła obsługa. Polecam. Strona - super!
Data
2017-11-29
Imię i nazwisko
Marzena Siekierska
Jestem z tego bardzo zadowolona, pani Iwona bardzo miła i profesjonalna.
Data
2017-11-27
Imię i nazwisko
Tomasz Raczyński
Bardzo dziękuję za profesjonalne dobranie aparatu dla mojego dziadka.Wszystko na najwyższym poziomie dziadek zadowolony znowu słyszy Polecam

Wyślij opinie

Captcha
Aparaty wewnątrzuszne beltone
Aparaty słuchowe  bernafon
Aparaty wewnątrzuszne INTERTON
  Aparaty słuchowe Phonak
Aparaty słuchowe Audioservice
Aparaty słuchowe Sigma
Opis
Aparaty wewnątrzuszne beltone
Aparaty słuchowe  bernafon
Aparaty wewnątrzuszne INTERTON
  Aparaty słuchowe Phonak
Aparaty słuchowe Audioservice
Aparaty słuchowe Sigma
Opis
Aparaty wewnątrzuszne beltone
Aparaty słuchowe  bernafon
Aparaty wewnątrzuszne INTERTON
  Aparaty słuchowe Phonak
Aparaty słuchowe Audioservice
Aparaty słuchowe Sigma
Opis
Aparaty wewnątrzuszne beltone
Aparaty słuchowe  bernafon
Aparaty wewnątrzuszne INTERTON
  Aparaty słuchowe Phonak
Aparaty słuchowe Audioservice
Aparaty słuchowe Sigma
Opis
Aparaty wewnątrzuszne beltone
Aparaty słuchowe  bernafon
Aparaty wewnątrzuszne INTERTON
  Aparaty słuchowe Phonak
Aparaty słuchowe Audioservice
Aparaty słuchowe Sigma
Opis